PUBLICITAT

Arriben a Andorra caixes intel·ligents especials per al comerç i l'hosteleria

  • Vallsegur i Seguriser donen a conèixer dues innovadores màquines que permeten agilitzar els intercanvis d'efectiu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Empresaris fent proves amb les noves caixes intel·ligents, ahir. Foto: TONY LARA

Les empreses de seguretat i de serveis, Vallsegur i Seguriser, van organitzar ahir una jornada de portes obertes per mostrar dues noves caixes que tenen la capacitat de gestionar i alhora controlar els diners en efectiu que diàriament mouen els establiments.

Aquesta és la primera vegada que es mostra als empresaris d'Andorra eines d'aquestes característiques. Espanya, Rússia i Sud-àfrica són alguns dels molts països que ja han optat per implantar aquests dispositius en negocis com ara benzineres, farmàcies, cafeteries i comerços en general.

CashDro 2 i CashDro 4 són dues caixes intel·ligents pensades per reduir la feina de les persones encarregades d'atendre els clients en els sectors del comerç i de l'hosteleria. Per una banda, no admeten «desquadraments» ni errors a l'hora de comptabilitzar els ingressos, cosa que permet fer el tancament de manera immediata en finalitzar la jornada. De l'altra, l'empresari pot controlar, a través d'aplicacions disponibles per a dispositius mòbils, totes les transaccions efectuades al seu comerç. Ambdós models tenen la capacitat d'enllaçar-se amb qualsevol software dels existents al mercat i han estat pensats per ser fàcilment instal·lats a qualsevol local. Una manera segura de garantir la protecció dels diners i rendibilitzar el negoci. Ahir l'afluència de públic a les jornades de Vallsegur i Seguriser va ser un èxit i una vintena de representants de petites i grans empreses es van interessar per aquestes màquines.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT