PUBLICITAT

'The Posthuman Project' al 30 dies Festival

  • ?The perfect husband' també es projectarà avui a la sala del Comú
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge del cartell del fil ?The posthuman project'. Foto: EL PERIÒDIC

Segueix el 30 dies Festival, el primer fetsival de cinema fantàstic del Principat. Avui és el torn de secció oficial a la Sala d'Actes del Comú d'Escaldes. Els llargmetratges que es projectaran són The human project del director Kyle Roberts. (ciència ficció) i The perfect husband de Lucas Pavetto.

La primera és una pel·lícula de superherois independent, una barreja de Marvel amb els films del John Hugues (La Chica de Rosa, El club de los cinco). Tracta sobre cinc adolescents que descobreixen que tenen poders. Aquest llargmetratge s'ha passat a uns 30 festivals i, el més important, a la Comic-Con de San Diego, l'esdeveniment de còmics més gran i important del món.

El segon torn és pel terror extrem. The perfect husband explica la història d'una parella que decideix passar un cap de setmana a una cabanya perduda enmig del bosc per superar un trauma recent.

Aquest film s'ha projectat al prestigiós festival de cinema fantàstic Macabro de Mèxic i al Fantafestival de Roma on va guanyar el premi Mario Bava a millor òpera prima. És una pel·lícula que ha aconseguit distribució (s'estrena a les sales de cinema d'Itàlia el 4 de desembre) i el seu director ja ha estat captat a Estats Units per rodar una pel·lícula.

Dissabte serà el torn de la secció online al Iutopia: Bodom i Blood Riders són dos propostes interessants d'Hongria i Canadà, la primera és una cinta de terror del gènere ‘found-footage' (com Rec o Blair Witch Project, i la segona és una comèdia de terror.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT