PUBLICITAT

Detingudes tres persones per barallar-se en locals nocturns

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir la setmana passada tres persones implicades en baralles en tres locals d'oci nocturn. Aquestes tres detencions formen part de les deu efectuades durant la setmana del 3 al 9 de novembre.

Concretament, les persones van ser detingudes per un delicte contra la integritat física. La primera detenció es va produir dissabte a Andorra la Vella quan els agents van detenir un andorrà de 24 anys per una presumpta agressió amb resultat de lesions. La patrulla va ser requerida per una baralla entre dues persones en un local d'oci nocturn. El mateix dissabte la Policia va detenir a Escaldes un resident portuguès de 47 anys. La patrulla va ser requerida per una baralla amb cinc persones implicades.

Finalment, la tercera detenció es va produir diumenge a Andorra la Vella, a un home de 24 anys i turista, com a presumpte autor d'una agressió amb resultat de lesions.

D'altra banda, diumenge la Policia va detenir al Pas de la Casa, un resident espanyol de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública i contra l'honor per resistència i injúries greus a funcionaris i un delicte contra la seguretat col·lectiva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT