PUBLICITAT

La policia localitza el vehicle dels atracadors i demana col·laboració per capturar-los

  • Un és un home de pell blanca d'1,80 metres, d'aspecte prim i de parla anglesa, i l'altre és un home de pell blanca, una alçada de 1,70 - 1,75 metres, d'aspecte prim i, com el primer, de parla anglesa i s'ha fet un tall de consideració a la mà esquerra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


La Policia ha localitzat aquest dissabte a la tarda a la Comella el vehicle dels dos atracadors de la joiera L'Art d'Or de l'avinguda Meritxell. Segons han informat, el cotxe va ser robat aquest divendres a Espanya i les tasques de recerca se centren per la zona on ha estat trobat -a la Comella-, així com en aconseguir empremtes del vehicle. D'altra banda, la policia ha demanat la col·laboració ciutadana per intentar atrapar els delinqüents.

La Policia ha informat a través del seu web de la descripció dels dos atracadors que han assaltat una joieria d'Andorra la Vella amb una arma de foc.

El primer és un home de pell blanca d'1,80 metres, d'aspecte prim i de parla anglesa. En el moment dels fents portava unes ulleres i una barba, possiblement falses, segons la policia. També duia una boina negra i una jaqueta tipus 3/4 negra, així com texans i sabates negres.

El segon individu és el que s'ha fet un tall de consideració a la mà esquerra quan sostreia les joies de les vitrines de l'establiment i també és un home de pell blanca, una alçada de 1,70 - 1,75 metres, d'aspecte prim i, com el primer, de parla anglesa. Aquest porta una boina i una caçadora de color clar, uns texans i sabates negres.

La policia demana que qui pugui facilitar qualsevol dada sobre aquests individus que hagin transitat per l'avinguda Meritxell entre les 12:00 i 12:30 d’avui, així com a partir de les 13:00 hores per la zona de la Ctra. De la Comella es posin en contacte al telèfon 00376-872000 o al 110.

El dispositiu de recerca es mantindrà actiu tota la nit.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT