PUBLICITAT

Sense dubtes


Visitar un dels cuers de la Lliga ACB quan véns d’una victòria a casa ha de ser un punt a favor per al BC Andorra. El rival d’avui, el Gipuzkoa Basket (18.30, ETB i Orange Arena) camina entre les urgències mentre que els andorrans han agafat alguna cosa més que moral després de derrotar a casa el passat dissabte l’Herbalife d’Aíto García Reneses. Amb tot, els dubtes han de sortir del cap dels jugadors, perquè aconseguir el primer triomf lluny del Principat és possible, amb o sense Víctor Sada.
La setmana en el Poliesportiu ha transcorregut amb el dubte en el club andorrà respecte a la recuperació del base català. El jugador ha tornat als entrenaments, tot i que a un altre ritme i de manera irregular, perquè quan semblava que el tractament per la ciàtica havia respost bé, o almenys dintre de la normalitat esperada, dimecres ja no va poder ser a la sessió per algunes molèsties al bessó de la cama dreta, tot conseqüència d’una sobrecàrrega per culpa de la manca d’activitat durant els últims 18 dies. «No hi ha cap dubte que si està recuperat, el seu impacte en l’equip és immediat», va assegurar el tècnic Joan Peñarroya, que confia en el treball de l’equip per derrotar el Gipuzkoa amb les mateixes armes que ha tingut ara el bloc andorrà, sense el base català: «Si estem tots, som molt més forts, però si no ens hem d’adaptar». «Crec que estem seguint una evolució normal, jugant bé i amb marge de millora tant a nivell col·lectiu com individual, però la satisfacció ha de ser molt gran», va manifestar l’entrenador respecte a les cinc jornades de lliga en què l’equip suma dues victòries. 
«El partit té la importància de que guanyar fora de casa és molt complicat. Hem de donar un pas més en el nostre joc i en la nostra mentalitat per intentar aconseguir la primera victòria com a visitant», va assegurar Peñarroya, que creu que el joc dels bascos està sent cada vegada «molt més sòlid» que en les primeres jornades. «Generaran un ambient per intentar guanyar, però nosaltres hem d’estar preparats per això», va dir el tècnic recordant el que va passar a Manresa. «Hem aprés del que ens vam trobar allà», va cloure.

DANI DÍEZ, AMB UN VIRUS / Per part de l’equip basc, Dani Díez ja no va jugar la passada jornada i és dubte seriós per a aquesta per un virus que l’ha fet perdre sis quilos i que el va obligar a ingressar en l’hospital la setmana passada. Són dubte també Iarochevitch i Grimau, que s’estan recuperant dels seus problemes. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT