PUBLICITAT

Banco Madrid, millor entitat de gestió de patrimonis a Espanya

  • El guardó el concedeix la publicació Global Banking & Finance Review
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La seu central de Banco Madrid Foto: EL PERIÒDIC

Banco Madrid, filial de Banca Privada d'Andorra (BPA), ha estat distingida per la publicació britànica Global Banking & Finance Review com la millor entitat de gestió de patrimonis, així com d'actius financers a Espanya l'any 2014. «És un honor i un reconeixement ser considerats Best Wealth Manager Spain i Best Asset Management a Espanya per aquesta prestigiosa firma», va senyalar Rafael Valera, director general de l'entitat de banca privada.

«Tots dos guardons demostren la nostra forta aposta per la gestió eficient que realitzem per als nostres clients. Precisament aquest estil de gestió diferenciat ha estat clau per posicionar-nos als primers llocs dins dels rànquings de creixement i rendibilitat del sector», va afegir Valera.

Des dels seus inicis, els Global Banking & Finance Review reconeixen a les entitats i firmes que cada any ocupen un lloc destacat a les àrees d'especialització a les que treballen, i que representen l'excel·lència dins del món financer, sigui per la seva innovació o pels seus mèrits.

Banco madrid / Banco Madrid és una de les entitats espanyoles de banca privada amb major creixement del país, amb més de 6.000 milions d'euros en actius gestionats i presència a una vintena de capitals espanyoles. Ha desenvolupat un model únic basat en un projecte de banca privada, construït sobre pilars com l'excel·lència en el tracte als clients, destaquen des de la pròpia entitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT