PUBLICITAT

Arriba a Andorra l'estrena de la pel·lícula '54 days'

  • Demà comença a Escaldes la secció oficial del ?30 dies Festival'
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El cartell promocional de la pel·lícula. Foto: EL PERIÒDIC

Ja està tot a punt per a la inauguració oficial del primer festival de cinema fantàstic del Principat. El 30 dies Festival comença demà les projeccions al saló d'actes del comú d'Escaldes-Engordany amb la pel·lícula Candlestick (UK) i la Premiere Mundial 54 days (Austràlia). A aquesta sessió inaugural hi assistiran els dos directors dels llargmetratges: Christopher Presswell i Tim Lea, que venen a presentar els seus films.

54 days és una de les pel·lícules més interessants d'aquest nou festival. Es tracta d'una producció australiana independent, finançada col·lectivament i creada per 54 days Productions; aquesta pel·lícula és la primera de diverses que aquesta productora està duent a terme, com a denominador comú, totes elles tracten sobre temes que porten a controvèrsies, temes que estimulen el debat, temes que qüestionen la condició humana.

La del film és una història sobre cinc persones atrapades en un refugi nuclear dels anys 60 després d'un atac biològic nuclear. Com que el menjar i l'aigua es van acabant, el grup es veu obligat a prendre una decisió impossible... o un d'ells mor, o moren tots.

La pel·lícula explora com cada un de nosaltres reaccionaria a una situació on la nostra pròpia supervivència està en joc. És en aquest moment on el nostre vertader caràcter es revela, és en aquestes situacions on es veu qui som realment.

Un viatge incòmode i desafiant, que es retorça i gira, i que et porta a una pregunta existencial: ¿Com de lluny arribaries per sobreviure? H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT