PUBLICITAT

El Bisbat organitza la III Setmana del Cinema Espiritual

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: BISBAT D'URGELL

Aquests dies se celebra la III Setmana de Cinema Espiritual a Andorra, organitzada per la Delegació d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell amb el suport dels centres escolars de tots tres sistemes educatius del Principat d'Andorra, i en la qual l'organització preveu l'assistència de 1500 infants i joves del Principat.

Es projectaran tres pel·lícules diferents enfocades en tres segments d'edats: d'infants, joves i adults, que es podran veure al llarg de la setmana en els cinemes de l'Illa Carlemany en horaris de matí per als infants i joves, i al vespre per a adults.

Les pel·lícules triades per aquest any són, El medallón perdido: Las Aventuras de Billy Stone (per a alumnes de 5è i 6è Primària i 1r i 2n Secundària). Descriu la vida de Billy Stone i Allie, dos amics de tretze anys que troben un medalló que s'havia perdut segles enrere. Aquest film va ser projectat ahir a illa Carlemany.

Per alumnes de 3r i 4t Secundària es va escollir Blanca como la leche, roja como la sangre, producció italiana que explica com un noi s'enamora d'una noia, però la novetat és que, en aquest cas, ella té una greu malaltia.

Finalment, la pel·lícula Un Dios prohibido (per a adults), que parla dels inicis de la Guerra Civil espanyola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT