PUBLICITAT

La interpretació del futur més immediat, al Fòrum de l'EFA

  • Viladomat lamenta la «lentitud» de certs processos administratius
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Viladomat i Tomàs presenten el Fòrum de l'EFA, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Ja hi ha data i temàtica per al 13è Fòrum d'Empresa Familiar Andorrana, organitzat per l'EFA. Serà el proper 10 d'octubre i es titularà I ara què ve?. Abordarà com afrontar i «com interpretar el futur més immediat», el del 2015 i el del 2016, tal i com va explicar el vicepresident de l'entitat, Joan Tomàs.

El Fòrum comptarà amb ponents de prestigi com el responsable de la càtedra del futur del treball d'ESADE, Simon Dolan, el vicepresident executiu de l'empresa catalana Natura Bissé, Joaquin Serra, i el vicepresident executiu de Nestlé, Luís Cantarell. És a dir, un acadèmic i dos empresaris, que exposaran les seves experiències en el context futur i en relació a l'afectació dels canvis tecnològics. Al Fòrum també hi participaran el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot (l'encarregat de fer la primera ponència), i el cap de Govern, Toni Martí, (que clausurà la jornada), així com els presidents d'Andbank, MoraBanc i Crèdit Andorrà.

Durant la presentació d'aquest acte, la presidenta de l'EFA, Cristina Viladomat, va aprofitar per incidir en la necessitat d'agilitzar els processos administratius i tràmits que han de fer les empreses, sobretot per iniciar la seva aventura empresarial. «Necessitem que hi hagi respostes més ràpides», va plantejar, així com seguir potenciant la «interacció entre el sector públic i el privat». Tomàs, per la seva part, va assegurar que en certs aspectes s'està millorant però que segueix havent-hi «gent que està impulsant projectes i que ens fa arribar queixes sistemàtiques sobre la lentitud» dels processos administratius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT