PUBLICITAT

El públic respon al Festival Narciso Yepes que fa el ple en quatre concerts

  • L'organització fa un balanç positiu dels 1.763 espectadors del cicle
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La 32a edició del Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà s'ha clausurat amb un balanç artístic i d'assistència «molt positiu», segons van assenyalar ahir des de Crèdit Andorrà, ja que s'han superat les xifres d'assistents respecte a altres anys. El Festival d'aquest any, que es va celebrar a l'Auditori Nacional d'Andorra de l'11 al 30 d'octubre, va reunir un total de 1.763 persones. Quatre dels sis concerts van omplir l'Auditori Nacional d'Andorra.

L'organització, el Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, i el director artístic del Festival, Gerard Claret, van mostrar la seva satisfacció amb la resposta del públic. Aquest any ha estat la primera vegada que el Festival ha programat un espectacle infantil, que va tenir molt bona acceptació.

La proposta artística ha contemplat el jazz d'Andrea Motis & Joan Chamorro Group amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, que per primera vegada actuaven junts, la música clàssica d'El Sextet Romàntic, el musical infantil Genorimo Stilton amb Els Fantàstics i la Companyia de la Fantasia, el pop català d'Els Amics de les Arts i la barreja d'estils molt personals de Maria de Medeiros i Luz Casal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT