PUBLICITAT

La Seu ultima els preparatius per a la votació del 9-N

  • Batalla demana a tots els ciutadans que hi participin massivament
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Diumenge vinent, 9 de novembre, la Seu acollirà, conjuntament amb la pràctica totalitat de municipis catalans, la jornada de procés participatiu impulsada per la Generalitat de Catalunya per tal de demanar als ciutadans i ciutadanes de tot el país la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya. La Seu comptarà amb un local de participació situat a l'Institut Joan Brudieu, on podrà acudir tothom qui vulgui exercir el seu vot. El punt de votació obrirà les seves portes de les nou del matí a les vuit del vespre. A la resta de la comarca de l'Alt Urgell es podrà votar a tots els municipis en els espais que s'hauran destinat a punts de votació. Un gran nombre de voluntaris estan inscrits per col·laborar en el bon desenvolupament de la jornada: prop de 200 persones faran de voluntàries en el conjunt de la comarca.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, es va dirigir aquesta setmana, a través d'una carta, a tots els ciutadans de la Seu i Castellciutat, explicant els detalls del procés i fent una crida «a la participació massiva en una jornada de cabdal importància pel nostre país, essent respectuosos amb qualsevol de les opcions i mantenint una actitud cívica en tot moment».

Batalla va manifestar el seu convenciment que «serà una jornada festiva i segur que molt participativa». Per poder participar en aquest procés cal ser major de 16 anys i presentar l'original del DNI vigent on consti l'adreça de residència al municipi de la Seu. Les persones nascudes a la UE cal que presentin el DNI o passaport vigent, acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la UE, on consta el número d'identitat d'estranger i l'adreça de residència.

També a Andorra/ Els catalans també podran votar en una vintena de 20 locals a l'exterior. A Andorra, el punt de votació estarà situat a l'Avinguda Príncep Benlloch, 25.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT