PUBLICITAT

533 establiments adherits al ?Shopping Festival'

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una bossa gegant, un dels reclams que utilitza la campanya de compres davant el comú de la capital, ahir Foto: TONY LARA

Un total de 533 establiments s'han adherit a la segona edició de l'Andorra Shopping Festival, una xifra que supera els 527 de la primera edició. Andorra Turisme recorda que de l'1 al 16 de novembre els comerços que s'han unit a aquesta campanya oferiran promocions i descomptes especials i la majoria decorarà el seu aparador amb un dels set colors de moda de la temporada tardor-hivern 2014-2015. A més, per aprofitar la jornada del dia 1 de novembre, els establiments que així ho desitgin podran obrir fins a mitjanit.

Els principals carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany comptaran amb l'actuació de diferents grups de música que amenitzaran la jornada dels dies 1 i 8 de novembre i també s'han previst animacions durant el matí al Pas de la Casa. Els grups Gumbo Jass Band, Dixie Band Taller de Músics, Black&Blue, Dr. Lounge, Saphie Wells i els andorrans Andorra Sax Quartet i la Fundació ONCA seran els encarregats de posar ritme als carrers comercials.

Una altra de les propostes de l'Andorra Shopping Festival són les escultures efímeres que els sis artistes andorrans construiran per a l'ocasió utilitzant materials relacionats amb el món de la moda com ara penja-robes, etiquetes o bosses de compra. Els artistes són Eve Ariza, Mercè Ciaurriz, Ahmed Keshta, Samantha Bosque, Joan Pastor i Òscar Fernàndez. H

estan ultimant les seves escultures per deixar-les llestes de cara a l'1 de novembre. A part, l'estilista Andrea Vilallonga oferirà un servei de canvi de ‘look' gratuït a tots aquells que vulguin donar un nou aire a la seva imatge. Maquilladors professionals i ‘personals shoppers' estaran també a disposició dels vianants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT