PUBLICITAT

El SAAS busca un director econòmic i un d'assistencial

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Sistema Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) ha convocat els edictes per tal de contractar un director econòmic i un altre d'assistencial, tal com va publicar ahir el BOPA. Aquesta convocatòria respon a l'anunci fet a finals d'agost, quan el Govern va comunicar que es reduiria l'estructura directiva del SAAS. L'òrgan passarà a tenir dues direccions en comptes de les sis actuals, una d'àmbit econòmic i de recursos generals i una altra d'assistencial, que seran dirigides, precisament, per les persones que es contractin a través d'aquests edictes.

En el cas del director assistencial, les seves tasques consistiran, entre d'altres coses, a assumir tasques que li delegui la direcció general, i també se li atorga la potestat de dirigir el procés d'elaboració i implantació del pla de gestió de l'àrea assistencial i les unitats organitzatives del SAAS, entre d'altres.

Pel que fa al director econòmic, haurà d'assistir a la direcció en la vessant dels processos de suport no assistencial així com assumir aquelles tasques que li puguin ser delegades per la direcció. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT