PUBLICITAT

Encamp edita un recull de contes fantàstics

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Encamp ha editat un recull dels millors contes de narrativa fantàstica presentats els últims anys al Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror que s'organitza a la parròquia.

Tal com va explicar ahir la corporació a través d'un comunicat, l'objectiu d'aquest volum, que es publicarà el proper 20 de novembre, és «continuar impulsant la cultura a la parròquia, proposant un gran ventall d'activitats aptes per a tots els públics».

El llibre editat pel comú encampadà inclourà les millors obres presentades en passades edicions i permetrà «introduir al lector en relats centrats a la parròquia», segons va explicar la corporació. La presentació del volum, a més, es farà coincidir amb l'acte de lliurament dels guardons del cinquè premi de narrativa fantàstica i de terror. L'encarregada de fer les il·lustracions d'aquest llibre ha estat la jove estudiant encampadana de Belles Arts, Astrid Janer. De fet, aquest projecte editorial compta amb el suport de la iniciativa ‘La Llançadora', que impulsa i dóna a conèixer l'obra artística dels creadors més joves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT