PUBLICITAT

Arfa es consolida com un dels circuits més atractius

  • Els boscos i carrers del poble de l'Urgellet van acollir les proves
EL PERIÒDIC
ARFA

Periodic
Un corredor davallant un pendent vertiginós a les proves d'Arfa Foto: EL PERIÒDIC

Sota un sol radiant i una gran expectació, el cap de setmana passat es va celebrar a Arfa la Super Final de la Copa Catalana i el Campionat de Catalunya d'Enduro BTT, una disciplina espectacular que any rere any es va consolidant en el calendari oficial de la Federació Catalana de Ciclisme.

Una vuintantena d'intrèpids corredors es van donat cita al poble d'Arfa per desafiar el crono en sis trams especials dividits en dos dies de competició. El podi de la prova per a aquesta edició va estar per al Màster 40 Carles Barcons que a més es va alçar amb el trofeu de la Copa Catalana. El júnior Guillem Sanz es va emportar el segon lloc sent un dels pilots més joves i constants. El tercer lloc va estar per a un pletòric David Navas de la categoria elit que va demostrar ser un dels més ràpids.

En categoria femenina no va faltar coratge i Janet Puiggros es va proclamar campiona. Cal destacar que gràcies a la implicació dels veïns i voluntaris d'Arfa va ser possible fer tot el muntatge i control que requereix una prova d'aquestes característiques, aquest any amb un espectacular tram urbà on les rampes i els salts van posat a prova a els riders i van fer pujar el nivell d'adrenalina de pilots i visitants.

Per finalitzar l'esdeveniment i com a tancament del Campionat, els participants i el públic van poder gaudir d'una botifarrada popular cortesia de Mafriseu amb el bon ambient d'aficionats, curiosos i veïns que van viure un gran dia de carreres i final de Campionat al poble d'Arfa. L'any que ve tornarem amb més emocions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT