PUBLICITAT

Tranquil·litat entre els promotors de Vivand

  • Encara falten les sentències de tres dels recursos presentats
IMAR MARTÍNEZbr>ESCALDES-ENGORDANY
Periodic
La zona peatonal de Vivand, a l'avinguda Carlemany, plena. Foto:TONY LARA

La sentència del Tribunal Superior de Justícia sobre dos dels recursos que va presentar Carlemany Calidae contra Vivand ha servit perquè els promotors de la zona de vianants de l'avinguda Carlemany es reafirmin en el seu projecte. El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, en declaracions a EL PERIÒDIC es va mostrar molt «tranquil» per la feina feta fins ara «sempre en favor de la parròquia i actuant en base de les lleis andorranes». Tot i això, Calvet va afirmar que no esperaven tenir tants recursos i que «confien» en què les tres resolucions que falten siguin també favorables. A més, el cònsol menor considera que el problema principal és que els recursos han suposat un diners per al Comú que «es podrien haver estalviat».

Dos de cinc / Calvet afirma que tenen «la consciència tranquil·la», tot i que el fet que s'hagi presentat tants recursos «sempre et fa pensar que potser alguna cosa no l'hem fet bé». Dels cinc recursos, el cònsol menor considera que ja s'han desestimat els que podrien ser més conflictius i difícils pels promotors de Vivand.

Dels tres que falten per ser jutjats, un és al Tribunal Superior contra la decisió de fer per a vianants l'avinguda Carlemany, i els altres dosdos són a la Batllia contra els edictes per la instal·lació de càmeres de vigilància i la regulació dels accessos.

Per la seva part, la cònsol major, Trini Marín, va assegurar que no tenen «por» de que es recorrin els que falten al Tribunal Superior, i que segueixen «oberts al diàleg» amb l'associació Carlemany Calidae.

Resignació dels denunciants / Per la seva part, des de Carlemany Calidae, van assegurar a EL PERIÒDIC que s'esperaven la sentència i que no els ha sorprès perquè «tot segueix la mateixa tònica». Tot i això, van assegurar que encara no s'han reunit ni han pensat en si es faran més accions per recórrer les sentències.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT