PUBLICITAT

'Menja't Andorra' ensenya la gastronomia del país

  • La revista serà gratuïta quadrimestral i tindrà una tirada de 3.000 exemplars
IMAR MARTÍNEZ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jordi Capella (esquerra) durant la presentació. Foto: ÀLEX LARA

El director del Park Hotel i principal promotor de la iniciativa, Jordi Capell, va presentar ahir a l'establiment que dirigeix el primer número de la revista Menja't Andorra, destinada a donar a conèixer i promoure la gastronomia del Principat. La publicació tindrà una tirada de 3.000 exemplars i tindrà una periodicitat quadrimestral, per tant, sortirà tres cops l'any. Es podrà adquirir de forma gratuïta a diversos establiments com el mateix hotel, les oficines de turisme del país o a les consultes mèdiques.

Tot i que els impulsors de la revista són del Park Hotel, Capell va assegurar que «no és una revista de l'hotel, sinó que pretén cobrir un buit que hi ha al país donant-hi cabuda a tot el món gastronòmic d'Andorra». A més, va afegir que el restaurant és «l'ànima» dels hotels, i la voluntat és la de fer que Andorra sigui també un «referent» el l'apartat gastronòmic. L'idea va sorgir arran del pas endavant que ha fet la cuina andorrana en els darrers anys. Segons Capell, les possibilitats que ofereix el Principat estan molt «dispersades» entre les diferents parròquies, i «tenim una oferta que no ens la podem acabar». El director de l'hotel i promotor de la revista va explicar que hi ha molts professionals a Andorra i «s'ha de conscienciar al turista de que és un món apassionant».

la revista / L'idea és que hi hagi, en tots els números, un article d'un xef reconegut nacionalment o internacional. En el primer número, per exemple, s'entrevista a la xef catalana Carme Ruscalleda. Una altra secció que serà indispensable serà la de vins, on es donaran consells i informació sobre els productes que s'ofereixen a Andorra. Un dels objectius principals és aconseguir involucrar el màxim d'establiments reconeguts del Principat perquè hi puguin anar apareixent. Capell va afegir que «seria un somni» aconseguir que arribés a llocs com Barcelona o Tolosa per promocionar la gastronomia del Principat, tot i que va concloure que aquesta seria un objectiu «a llarg termini».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT