PUBLICITAT

L'ANC d'Andorra recull 733 vots en una consulta simbòlica a la Fira

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

L'Assamblea Nacional Catalana a Andorra va ser present a la Fira d'Andorra la Vella amb un estand per donar-se a conèixer i per fer una consulta simbòlica a imatge de la que es pretén fer a Catalunya el proper 9 de novembre.

En total, l'ANC va recollir 733 vots que responen a les mateixes preguntes de la convocatòria catalana: «Vol que Catalunya esdevingui un Estat? En cas afirmatiu, vol que aquest Estat sigui independent?»

D'aquests 733 vots simbòlics, El 93% dels votants (685 vots) s'han manifestat a favor de la independència de Catalunya i només el 1'9% en contra (14 vots). N'hi ha hagut 24 que s'han considerat nuls.

Entre la gran quantitat de gent que va acostar-se a l'estand de l'entitat, hi va haver-hi també l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla que va transmetre als membres de l'Assemblea, la tasca que s'està fent des del Govern català per donar resposta al neguit dels residents catalans a Andorra de poder votar pel 9N, i els va avançar la possibilitat que aquests podrien votar en un local d'Andorra la Vella. El president de l'ANC d'Andorra, Manel Urindar, es va mostrar satisfet de l'acollida de l'estand en el primer any que l'ANC era a la Fira, i va destacar que molta gent es va acostar a l'espai per interessar-se sobre com s'havia de votar el 9N, i per altra banda, va haver-hi una «molt bona participació a la consulta d'entrenament» que van dur a terme, on hi van participar nombrosos catalans residents al Principat, com també andorrans i turistes que eren passant el cap de setmana. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT