PUBLICITAT

Passatge per als vianants a l'Hort de Godí a Encamp

EL PERIÒDIC
ENCAMP

El Comú d'Encamp iniciarà el proper mes de novembre les obres d'adequació de l'accés per a vianants a Hort de Godí. El projecte preveu treballs de la part esquerra de la calçada, en sentit pujada, on es crearà un passatge adequat per a les persones que accedeixin caminant a la zona, i que ara es troben amb dificultats degut a com està actualment.

A més dins de la reforma de la zona , es contempla la instal·lació de diverses baranes per reforçar la seguretat dels vianants. Es preveu que les obres puguin finalitzar abans de la temporada d'hivern, donant així una resposta a la demanda dels veïns de la zona que reclamaven un passatge d'aquestes característiques.

Aquesta intervenció, que s'afegeix a accions puntuals que es van realitzant a la parròquia d'Encamp, com la col·locació dels fanals per millorar la il·luminació de la zona o la inclusió de bandes rugoses, també té com a objectiu millorar la seguretat i el benestar de les persones que viuen en aquest indret i les que hi passegen habitualment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT