PUBLICITAT

Vuit detinguts per superar els límits d'alcoholèmia

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La setmana del 20 al 26 d'octubre es va tancar amb vuit detencions relacionades amb l'alcoholèmia. Així, el dimarts es va detenir un resident portuguès de 34 anys, amb una taxa de 2,22 g/l, després de ser controlat per cometre una infracció al codi de la circulació. Posteriorment, el divendres es va detenir una espanyola resident de 36 anys, amb una taxa d'1,28 g/l.

El dissabte la Policia va detenir quatre persones més: un portuguès resident de 35 anys, amb una taxa d'1,19 g/l; un andorrà de 24 anys, amb una taxa d'1,61 g/l; un espanyol resident de 34 anys, amb una taxa d'1,44 g/l, després de patir un accident amb danys materials; i un portuguès resident de 24 anys, amb una taxa d'1,36 g/l, també després d'haver patit un accident amb danys materials.

Finalment, diumenge els agents van detenir un francès resident de 19 anys, amb una taxa de 2,15 g/l i positiu en cànnabis, després que fossin requerits per un accident amb ferits. També van detenir una andorrana de 22 anys, amb una taxa d'1,82 g/l, després de patir un accident.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT