PUBLICITAT

«Un país para comérselo» aterra a Andorra

  • Avui a la nit, a televisió espanyola a partir de tres quarts de dotze.
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

RTVE

Avui a la nit, a televisió espanyola a partir de tres quarts de dotze.

L’exitós programa de Televisió Espanyola «Un país para comérselo» canvia de país i arriba al Principat avui a la nit. 

El programa culinari, conduït per Ana Duato va visitar Andorra per fer un retrat de la seva gastronomia a partir de descobrir com es cultiva al país la trumfa, amb una recepta tradicional de muntanya com és el «trinxat de bolets». 

El programa, tot i que es basa en les característiques culinàries dels diferents llocs que visita, en fa una fotografia descriptiva i al Principat, Duato destaca que tot i ser un país petit, es tracta d’una «nació llaurada amb l’esforç d’un poble que ha fet seu el lema del seu escut: La virtut unida és més forta». Les càmeres de TVE també es van fixar en l’elaboració tan de vi com de mel en altura, així com en el cultiu de tabac típic de les nostres contrades. A nivell purament culinari, es passejarà pels gustos de l’escudella, el pernil a la mel, l’arròs de muntanya o els canelons. A més, també visita la gent del Principat amb una entrevista a un dels nostres millors ambaixadors a l’estranger, el pilot Albert Llovera, que el programa descriu com l’exemple d’esperit de superació dels habitants del principat.

Duato va ser per Andorra fa uns dies amb tot l’equip del programa, format per 13 personesque van gaudir de la pesca, del descents amb bicicleta de muntanya i de cuinar en una cuina muntada  l’aire lliure i com a fons l’escenari de les nostres muntanyes, tot coneixent els protagonostres de la vida gastronòmica de les valls. 

Durant el programa, la presentadora es sorprèn que un país tan petit tingui una activitat agrícola i culinària tan forta i arrelada, i també ho fa dels típics plats de muntanya habituals en aquestes contrades pirinenques. Tot plegat es podrà veure avui a les 23.45 hores al primer canal de televisió espanyola. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT