PUBLICITAT

Dos vehicles encastats contra aparadors

  • Un dels accidentats, francès de 19 anys, va ser detingut posteriorment per conduir sota els efectes de les drogues
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
A dalt, el vehicle després d'enclastar contra l'aparador de la perruqueria, dissabte a la nit. A baix, l'estat en què va quedar la façana del Fresc Co després de l'accident, ahir Foto: CENTRE ESTÈTICA XÈNIA

Dos establiments de l'avinguda Doctor Mitjavila van patir la matinada de dissabte a diumenge danys importants als seus aparadors i a l'interior quan dos vehicles s'hi van encastar. Es dóna la coincidència que els locals estan pràcticament un al costat de l'altre, però les persones accidentades, en canvi, no tenien cap nexe en comú.

El primer accident va tenir lloc a les 2.15 hores quan un turisme a gran velocitat va topar frontalment contra l'aparador de la Perruqueria Xenia, segons van explicar els responsables de l'establiment. El conductor, un home francès resident de 19 anys, va resultar ferit i després de ser atès pels serveis d'emergències va ser detingut per donar positiu en les proves de tòxics.

Segons va informar el cap de guàrdia dels Bombers, l'accident es va produir entre les dues i les tres de la matinada, quan el vehicle (Fiat Seicento de matrícula andorrana) baixava a gran velocitat per l'avinguda Doctor Mitjavila, va topar contra les escales del Pont de París i va sortir rebotat encastant-se en l'aparador del centre d'estètica Xènia.

L'accident va provocar bàsicament danys materials en mobiliari públic i privat (peça de granit, una vidriera i un aparador), segons la Policia. A més d'algunes ferides al conductor, que va ser traslladat a l'hospital.

La Policia li va realitzar la prova de tòxics i/o begudes alcohòliques vist que el jove presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'evidència d'algun d'ells. I Així va ser: la prova de tòxics va donar positiu en etanol i cànnabis, segons va informar la Policia. Per aquest motiu va ser detingut i va passar a disposició judicial.

A més, la topada va malmetre gran part de la vidriera i mobiliari del centre d'estètica que havia d'inaugurar precisament aquest dijous. Els propietaris van estar ahir al matí al local avaluant els danys causats i esperen que l'asseguradora pugui assumir les despeses el més aviat possible per poder arribar a la data d'obertura prevista per aquesta mateixa setmana.

Accident al fresc co / Al cap d'unes hores, uns metres més enllà, un altre vehicle va topar contra l'establiment Fresc Co trencant el vidre de la porta d'entrada i quedant encastat entre dues pilones de la vorera. La conductora del vehicle no mostrava símptomes d'embriaguesa i la Policia tampoc va informar quines van poder ser les causes de l'accident. Un accident que va provocar principalment danys materials.

En aquest cas, la coincidència d'asseguradora entre el vehicle accidentat i el local va fer que aquest diumenge al matí ja s'estiguessin reemplaçant els vidres i s'anés reprenent l'activitat normal. Això si, els propietaris van reconèixer a l'ANA que a més de les despeses econòmiques hi ha hagut una «pèrdua de negoci» per no poder atendre els serveis habituals en les primeres hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT