PUBLICITAT

Centenars de catequistes es reuneixen a Andorra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

Andorra acull aquest cap de setmana les VII Jornades de formació per a catequistes de Catalunya. La trobada duu el títol de Catequistes, acompanyants del creixement de la fe i l'organitza el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC). L'acte inaugural es va fer ahir a la tarda al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, en presència de l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives. Posteriorment, els Petits Cantors del Principat d'Andorra van oferir un concert a l'assistència.

Avui al matí, els participants ales Jornades treballaran en tallers de descoberta de diferent índole, sota lema l'acompanyament del creixement cristià. Els tallers seran impartits per diversos professionals. A la tarda, Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona i president del SIC, oferirà una ponència sobre la catequesi com aprofundiment de la Bona nova de Jesús, segons l'Evangeli Gaudium.

Diumenge al matí es farà la celebració de l'eucaristia a la basílica de Nostra Senyora de Meritxell que posarà punt final a les Jornades de catequisme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT