PUBLICITAT

Nova edició de la campanya 'Al novembre, parem taula!'

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Eva López del restaurant Torrades acompanyada de les conselleres de cultura, Pozo i d'educació, Cusmir. Foto: ÀLEX LARA

El Comú de la Massana organitza un nou cicle de tallers de cuina. Després de comprovar l'èxit de la fórmula de l'any passat, s'ha convocat una nova edició dels tallers Al novembre, parem taula!. Es tracta de sis propostes completament independents perquè cadascú pugui triar en funció dels seus interessos.

«L'any passat vam tenir llista d'espera i vist el gran interès hem volgut que més persones puguin tenir l'experiència de fer aquests cursos», va explicar la consellera de Cultura, Jael Pozo, afegint que «hi haurà sis tallers, amb propostes molt diverses per triar la tendència que més ens interessa, des de la cuina energètica a la cata de vins o la cuina japonesa».

Una de les grans novetats és que tres dels tallers estan adreçats als nens i als seus pares. «Es tracta que els nens aprenguin a cuinar diferents plats saludables i divertits però que alhora sàpiguen perquè uns aliments són més sans que altres», explica la consellera d'Educació, Natàlia Cusnir. El cicle començarà l'11 de novembre de la mà del cuiner Tolisano, del restaurant Món Bohemi, que oferirà un curset centrat en els aperitius i les tapes. També hi haurà, entre d'altres, un tast de vins, amb la participació, de nou, d'Eva López, del restaurant la Torrada que farà una explicació sobre tot el procés d'elaboració del vi.

Les inscripcions ja estan obertes al servei de Tràmits del Comú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT