PUBLICITAT

Un incendi causa danys materials en una granja d'Alàs

  • El foc es va declarar ahir a primera hora de la tarda a Ca l'Andreu
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Un incendi va afectar ahir des de primera hora de la tarda una granja de vaques al nucli d'Alàs, al terme municipal d'Alàs i Cerc. La columna de fum que va generar la combustió de bales de palla es va poder observar clarament des de la Seu d'Urgell i bona part de la plana de l'Urgellet. No obstant això, l'incendi només va generar danys materials i va poder ser controlat ràpidament.

La Direcció General d'Emergències va informar ahir que havia rebut l'avís a dos quarts i mig de cinc de la tarda des de la granja Ca l'Andreu. Tot i que al tancament d'aquesta edició es desconeixien les causes que van originar el foc, els bombers van explicar que bàsicament l'incendi només havia afectat la granja on havien cremat les bales de palla que hi estaven amuntegades.

També es desconeixia si el foc havia afectat algun animal. Els bombers van treballar per protegir una màquina del foc, com també per evitar-ne la propagació cap a la zona boscosa que es troba a uns 200 metres de la granja.

El pujal / Aquest sinistre es va produir poques hores després d'un altre incendi que es va declarar al nucli del Pujal al municipi de Cabó. En aquell cas, el foc que havia arrencat de matinada, va cremar menys d'una hectàrea. Els Bombers d'Organuà van informar que havien rebut l'avís als volts de les quatre del matí. El foc va afectar una superfície de menys d'una hectàrea (6.400 m2) i es va poder controlar en una hora.

En les tasques d'extinció també hi van participar efectius dels parcs de Coll de Nargó i la Seu, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT