PUBLICITAT

La Mostra Gastronòmica introduirà música en directe

  • Comptarà amb la presència de 18 restauradors del país
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Gabriel durant la presentació de la Mostra, ahir Foto: ANA / M.C.

La 23a Mostra Gastronòmica d'Andorra tindrà lloc el 16 de novembre a Ordino i comptarà amb la presència de divuit restauradors de la parròquia i del país. Encara que s'han introduït poques novetats, com va reconèixer el conseller de Turisme, Bartumeu Gabriel, s'inclourà un apartat de tast de vins i es vol acompanyar l'esdeveniment de música en directe. De cara a l'any vinent, va afegir, s'introduiran modificacions que seran consensuades amb els restauradors, va apuntar Gabriel.

Els divuit restauradors portaran els seus plats perquè el públic els pugui degustar. Aquest any s'ha volgut donar més presència als vins i es canviarà lleugerament la disposició dels estands i les taules per afavorir la circulació tant dels comensals com dels cambrers, com va explicar Gabriel. La idea és acollir uns 300 comensals perquè «la gent pugui gaudir del que ofereixen els restaurants».

La Mostra tenia lloc habitualment al setembre però després de valorar suspendre-la, aquest any se celebrarà el 16 de novembre i serà així l'únic esdeveniment gastronòmic d'aquell cap de setmana. A més, permetrà al Comú i als restauradors veure quina és la millor data per organitzar-la l'any vinent amb els canvis que es volen impulsar.

De moment, Gabriel va explicar a l'ANAque hi haurà més degustació de vins i volen incloure música en viu.

Els preus dels tiquets són de 32 euros per als adults en venda anticipada i 38 euros el mateix dia i 20 euros per als infants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT