PUBLICITAT

Maria de Medeiros presenta el seu últim disc al Narciso Yepes

  • El concert tindrà lloc aquest divendres a les 21 hores a l'Auditori
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cantant i actriu portuguesa Maria de Medeiros. Foto: VICTOR HUGO

El 32è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà acull l'actuació de la cantant i actriu portuguesa Maria de Medeiros, que presentarà el seu últim disc titulat Pájaros eternos, un treball en el qual fa un repàs de la seva trajectòria professional a través de diversos estils musicals com el fado, la salsa, el flamenc, la bossa nova i el jazz. El concert tindrà lloc el divendres 24 d'octubre, a les 21 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra.

Pájaros eternos és el seu tercer disc i el primer escrit i compost majoritàriament per ella. L'àlbum, que va sortir a la venda l'any 2012, ha estat gravat als Estudis Eureka, propietat del músic i productor Fernando Vacas. El disc compta amb la col·laboració de músics de diversos àmbits, com els percussionistes Edmundo Carneiro i Rubem Dantas, el bateria Donald Edwards, el guitarrista de flamenc i blues Raimundo Amador i el baixista Dominique di Piazza. També hi participen músics de jazz com Ximo Tebar o els francesos Pascal Salmon i Didier Goret al piano, Ricardo Feijão al baix i el guitarrista i compositor de blues The Legendary Tigerman.

Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme d'Ordino i a l'Oficina Nacional de Turisme d'Andorra la Vella. El preu oscil·la entre els 20 i els 30 euros depenent de la localitat i de si s'agafen anticipadament o el mateix dia de l'actuació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT