PUBLICITAT

L'Ambaixada Francesa porta a Andorra els retrats de Monfourny

  • La mostra romandrà al país fins al 28 de novembre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: RENAUD MONFOURNI

Membre fundador i ull històric de la revista Les Inrockuptibles, des de fa més de 25 anys, Renaud Monfourny retrata les figures més emblemàtiques del cinema, de la literatura, del teatre, de la música i de les arts com Serge Gaisnbourg, Marguerite Duras, Michel Houellebecq, Isabella Rossellini,… El seus retrats conformen una impressionant col·lecció de cares i fantasmes ben vius que composen l'àlbum, en banc i negre, del millor de la creació contemporània.

L'obra de Renaud Monfourny es coneguda arreu del món: ha sigut exposada a Madrid, Buenos Aires,

Tokio, Brucel·les, Nova York, Berlin, Lausana... I ara arriba a Andorra amb l'exposició Retrats que presenta l'Ambaixada de França en col·laboració amb el grup d'amistat França-Andorra de l'Assemblée Nationale, la Representació del Copríncep Francès, el Consell General i l'Institut Francès de Madrid.

Retrats agrupa 29 retrats de Miss Kitin a Marguerite Duras, de Manu Chao a Patrick Modiano. Serà inaugurada a l'ocasió de la visita a Andorra del President del

grup d'amistat França-Andorra de l'Assemblée Nationale, el Sr. Pierre Aylagas.

La exposició serà presentada amb l'ajuda del Consell General al Cap de casa de Casa de la Vall.

Romandrà oberta del 24 d'octubre al 28 de novembre, de dimarts a dissabte, de 10.00h a 14.00h i de 15.00h a 18.00h. L'entrada es lliure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT