PUBLICITAT

Set persones detingudes per superar els límits d'alcoholèmia

  • La policia també va detenir a tres individus més dins de l'operació antidroga Ibiza
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Façana de la direcció general de la policia a l'edifici de l'Obac a la parròquia d'Escaldes-Engordany. Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir la setmana passada set persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Aquestes set detencions formen part de les tretze que la Policia va efectuar durant la setmana del 13 al 19 d'octubre. Les altres sis van ser per delictes contra la salut pública en el marc de l'operació Ibiza, per conduir amb el permís suspès o per una agressió en el decurs d'una baralla al carrer.

En concret el passat dimarts va detenir un resident argentí de 36 anys, amb una taxa d'alcohol de 2,37 g/l. Posteriorment, el divendres, es va detenir un resident espanyol de 35 anys, amb una taxa d'1,13 g/l; un resident espanyol de 44 anys, amb una taxa d'1,74 g/l; un resident portuguès de 33 anys, amb una taxa d'alcohol de 2,33 g/l; i un andorrà de 24 anys, amb una taxa d'1,68 g/l. Finalment, el dissabte es va detenir un resident espanyol de 39 anys, amb una taxa d'1,13 g/l; i un resident portuguès de 29 anys, amb una taxa d'1,63 g/l.

Els agents també van detenir dimecres passat a Escaldes-Engordany un resident portuguès de 21 anys, per conduir amb el permís suspès per ordre judicial i per negar-se a fer la prova de control de tòxics. Pel mateix motiu es va detenir aquest diumenge a la Massana, un andorrà de 22 anys, que conduïa amb el permís suspès i que es va negar a realitzar la prova d'alcoholèmia.

D'altra banda, dins de les tretze detencions s'han comptabilitzat les tres efectuades en el marc de l'operació antidroga Ibiza, que va permetre detenir entre dimarts i dimecres passat un resident portuguès de 34 anys, una espanyola de 26 i un portuguès de 35 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública.

Finalment el passat dimarts es va detenir a un algerià no resident a la capital per una agressió física en la via pública. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT