PUBLICITAT

Va escriure la seva biografia en abandonar l'activitat

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Les confidències del Negre, el contrabandista més perseguit d'Andorra, és un llibre autobiogràfic escrit amb la col·laboració de la periodista Teresa Blanco, que el Negre va voler escriure en abandonar l'activitat. El llibre que relata fets absolutament reals, explica la seva experiència en el contraban de tabac, una dedicació que «ha estat molt més que una feina».

De fet, qui coneix el Negre, defensa que és algú sincer, sense hipocresia. Potser per això, va fer del contraban un estil de vida, una forma de sentir, d'actuar, de fugir, de veure les coses des del retrovisor del vehicle, carregat de tabac. La seva biografia és una experiència que forma part de la història del país, de l'evolució de l'estraperlo de tabac a Andorra, de les peripècies internacionals, de la tasca dels policies.

El Negre, és andorrà i va fer de contrabandista fins a la seva retirada, després d'haver-se escapat d'una emboscada a Andorra, ja fa uns quants anys. Fins no fa gaire ha viscut a la Costa Daurada fent feines relacionades amb la construcció. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT