PUBLICITAT

El MoraBanc agafa aire amb un triomf al límit contra Baskonia

  • Una cistella ?in extremis' de Navarro atorga la primera victòria dels andorrans a l'ACB (87-85)
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
David Navarro busca l'entrada mentre Ivanov lluita amb San Emeterio Foto: ACB PHOTO

Una última cistella en mans d'un home, David Navarro, que tenia el vistiplau del tècnic Joan Peñarroya i que va agafar el guant per jugar-se-la. I dins. El BC MoraBanc Andorra va aconseguir el passat dissabte la primera victòria de la temporada a l'ACB davant del Laboral Kutxa Baskonia, un triomf que dóna molt d'aire als andorrans, que amb tot, van perdre al base Víctor Sada, amb ciàtica, que ni tan sols va poder vestir-se de curt.

El MoraBanc va assolir un important triomf en la tercera jornada de la lliga Endesa i després de dues derrotes que van fer encendre les alarmes. Ara són els bascos del Laboral Kutxa qui han de patir, mentre que els andorrans viatjaran el pròxim diumenge a la pista del Bruixa d'Or de Manresa per tal d'intentar sumar la segona.

El caire que pot agafar el triomf de dissabte al Poliesportiu pot ser clau per a l'esdevenir de la lliga regular per als andorrans. Al matí, amb tot, no semblava que la cosa anés bé quan es va confirmar la baixa de Sada, que deixava l'equip amb la direcció de Thomas Schreiner i el comodí de David Navarro.

Però Schreiner, que sempre ha tingut la total confiança de l'entrenador des que va arribar a l'equip de LEB Plata, dissabte va fer un gran matx, sent el millor amb 14 punts, 6 assistències, 5 balons recuperats, 25 de valoració, i especialment una direcció que va permetre obtenir a canvi el bon rendiment i la confiança del grup. Altres jugadors destacats van ser Ivanov i Bogris amb 14 punts, els 13 de Navarro o els 11 de Green, més inspirat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT