PUBLICITAT

La policia deté tres persones en el marc de l'operació ?Ibiza'

  • El cos de seguretat requisa 168 grams de cocaïna i 18 de marihuana en l'actuació
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El material confiscat per la Policia Foto: POLÍCIA D'ANDORRA

La Policia ha detingut a tres persones en el marc de l'operació Ibiza, iniciada l'abril d'aquest any, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Tal com ha donat a conèixer el cos aquest diumenge en un comunicat de premsa, es tracta de dos residents i una andorrana, de 34, 35 i 26 anys respectivament. L'operació, a més, ha permès confiscar 168 grams de cocaïna i 18 grams de marihuana, així com altres estris destinats a la preparació i venta de substàncies estupefaents.

venda / Amb aquesta confiscació, la Policia considera que s'han pogut treure de la circulació unes 700 dosis de substància estupefaent, «que estava destinada a la distribució i venda en el mercat nacional», segons el comunicat. Les detencions, doncs, «han permès la desarticulació d'una important xarxa de tràfic d'estupefaents».

En el comunicat, la Policia recorda que prèviament havia dut a terme un seguit de vigilàncies i investigacions exhaustives amb l'objectiu de localitzar i identificar el punt de venta de la droga ara confiscada.

El cos destaca el fet que dues de les detencions es van produir en les immediacions d'un recinte escolar del Principat, durant l'horari de sortida dels estudiants de darrer cicle. En el moment dels arrestos, de fet, es va confiscar una gran quantitat de droga i el comunicat assegura que «es tracta d'un dels segrestos més importants de cocaïna de la història de la Policia d'Andorra».

L'operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Es tracta d'un decomís important pe evitar que la droga arribi al mercat de consumidors, encara que la policia no va donar més informació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT