PUBLICITAT

Primera cursa popular per tancar la Fira d'Andorra

  • La competició es farà el diumenge 26 d'octubre a la tarda
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La 36a Fira d'Andorra la Vella comptarà, aquest any, amb una novetat de caire esportiu, la 1a Cursa Fira d'Andorra la Vella. El Comú de la capital ha programat aquesta activitat pel diumenge 26 d'octubre a la tarda, de manera que servirà per cloure la fira. La prova disposarà de dos recorreguts, un d'infantil i un per a adults. El primer, recorrerà una distància de 1.350 metres i sortirà a les 18.00 hores del Parc Central. El segon serà de 5.000 metres i sortirà del mateix lloc, en aquest cas a les 18.30 hores.

La 1a Cursa Fira d'Andorra la Vella estarà limitada a 400 participants. Tothom que hi vulgui córrer s'haurà d'inscriure abans del 21 d'octubre si ho fa per internet a un preu de 2 euros. També es podrà fer de forma presencial a l'estand que els centres esportius del país compartiran aquest any a la mateixa fira. En aquest cas, el preu serà de 3 euros per persona. Segons va informar l'ANA, allà mateix també s'hi podran recollir els dorsals i els xips.

Els tres primers classificats masculins i femenins de la cursa d'adults, així com tots els participants de la cursa infantil rebran un premi. A banda, se sortejaran regals entre tots els corredors.

Aquesta 36a Fira d'Andorra la Vella se celebrarà els propers dies 24, 25 i 26 d'octubre i aquest any uneix l'envelat d'expositors i el d'associacions, de manera que es guanyen 1.000 metres d'espai i s'aconsegueix una millor connexió entre les dues zones. En aquesta ocasió també s'ha ampliat la zona on hi haurà els artesans, que a més de la plaça de la Rotonda i el passeig del Riu, arribarà fins a l'entrada de la Fira, al Parc Central.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT