PUBLICITAT

S'ha de confiar

  • El MoraBanc rep el Laboral Kutxa, també amb dues derrotes, però que arriba de guanyar a l'Eurolliga
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Schreiner, des de la línia de tirs lliures, estadística en què el MoraBanc és el penúltim de la Lliga Endesa Foto: ACB PHOTO

La confiança és fonamental per tirar endavant. Un ha de creure en sí mateix per fer front als entrebancs en què et situa la vida. O la Lliga. L'ACB és per al MoraBanc Andorra una prova de foc a cada jornada, i en porta dues amb derrotes. Avui (21.00h, Poliesportiu) rep al Laboral Kutxa Baskonia, rival que està en la mateixa situació que els andorrans, però que vénen de guanyar en Eurolliga. No serà una competició en què es guanyaran més partits que es perdran, i per això Joan Peñarroya no es mostra inquiet. «La lliga és molt llarga, hem d'estar preparats per tindre ratxes de resultats negatives i continuar amb la nostra línia de treball», va assegurar.

«És un rival que vé amb necessitats perquè perdre dos partits de lliga no és normal en un equip del seu potencial», va dir ahir el tècnic del conjunt andorrà. «Per nosaltres no hi ha partit còmode ni fàcil, i aquest és un més, amb un rival d'entitat», va continuar l'entrenador, que espera que l'equip sigui «competitiu des de l'inici» i tindré «opcions de victòria». «Si fem les coses bé, podrem guanyar el partit», hi va afegir. Sobre el rival, va destacar que és un equip «molt nou», amb fins a nou canvis, «però amb jugadors amb qualitat contrastada, i referents com Heurtel o San Emeterio». Joan Peñarroya està convençut que creu que si el treball de l'equip segueix en la línia actual, «les victòries arribaran».

EL MILLOR EN EL REBOT CONTRA EL PITJOR /El rebot va ser un dels temes de la setmana perquè Peñarroya va assegurar que, tot i no ser una estadística dolenta la del seu equip, sí que és cert que en moments puntuals, no està fi. En tot cas, en rebots defensius és el 7è millor equip amb 26 de mitjana, i en ofensius el segon millor, amb 15. El Baskonia, per la seva part, és el pitjor en defensa (16.50) i el penúltim en atac (7,50). En el total, és amb 82 el millor equip de la lliga, empatat amb el Bilbao Basket, mentre que el Laboral Kutxa és el pitjor, amb 48.

MORABANC, PENÚLTIM EN TIRS LLIURES / Una de les estadístiques molt millorables del MoraBanc és l'actuació des de la línia de tirs lliures. En aquest apartat, després de l'actuació del cap de setmana passat contra el Bilbao Basket, en què el percentatge d'encert va ser del 47% (8 de 17), en el genèric de la competició després de dues jornades és del 57,69%, amb 15 de 26. Només l'Estudiantes, és pitjor que els andorrans, amb un 50%. En aquest aspecte, el Baskonia en té un encert del 72,73% amb 16 de 22.

L'ANDORRA, QUI MÉS PROVA DE DOS / 93 vegades ha provat el MoraBanc des del llançament de dos. El mateix registre que l'Estudiantes i, precisament, el Baskonia. Però els andorrans tenen pitjor percentatge, amb un 38,71%, pel 49,46% dels bascos i el 52,69% dels madrilenys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT