PUBLICITAT

Els abonats a la fibra òptica creixen un 8,1% a l'agost

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El total d'abonats a la fibra òptica va augmentar un 8,1% el mes d'agost passat respecte al mateix mes de l'any anterior. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística, que va assenyalar que s'ha de tenir en compte l'augment d'abonats a la fibra òptica en detriment de l'ADSL. D'altra banda, durant el mes d'agost de 2010, el nombre d'abonats al servei de telefonia fixa d'Andorra Telecom va augmentar un 0,6% (286 abonaments nous) respecte a l'agost de 2009.

Les dades mostren que la implantació d'internet via fibra òptica, que ja acumula un total de 9.270 abonats, ha provocat que part dels abonats a l'ADSL canviïn a aquest nou servei, de manera que l'ADSL va disminuir en un 25,2% respecte a l'agost de l'any passat. Això no obstant, el total d'abonats a internet de banda ampla ha augmentat globalment un 8,1%. Estadística recorda que, en la variació de la fibra òptica, s'ha de tenir en compte que aquest servei es va començar a comptabilitzar a partir de gener del 2009.

En telefonia mòbil els abonaments també han augmentat fins a un 1,4%. Andorra Telecom ha arribat a un total de 64.641 abonats, 39.234 d'ells amb mòbil de contracte i 25.407 amb targeta de prepagament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT