PUBLICITAT

El Govern adquireix 6.500 dosis per vacunar contra la grip

  • La campanya de vacunacions es va iniciar ahir i s'allargarà fins al 30 de novembre
  • Les persones que tenen obesitat mòrbida s'incorporen al grup considerat d'alt risc
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La campanya de vacunació contra la grip estacional va començar ahir i finalitzarà el pròxim 30 de novembre. El Govern va informar ahir, mitjançant un comunicat, que per a la campanya d'aquest any ha adquirit un total de 6.500 dosis, que recomana que s'administrin a les persones majors de 65 anys i també als grups d'alt risc. En aquesta ocasió, als grups de risc de cada temporada, s'hi afegeixen les persones amb obesitat mòrbida, tal com ha passat també a Catalunya.

La vacuna serà gratuïta per a totes les persones de més de 65 anys, les persones a partir dels sis mesos que viuen en residències sociosanitàries o en altres institucions i també per a les persones que pateixen malalties cardiovasculars, amb síndrome de Down, malalties metabòliques cròniques, disfunció renal, immunosupressió o hemoglobinopaties. També constitueixen grups de risc els nens i els adolescents que reben tractaments de llarga durada amb àcid acetilsalicílic i les dones embarassades.

Així mateix, també s'han de vacunar les persones que poden transmetre la malaltia als grups de risc, és a dir, el personal sanitari, els treballadors de serveis comunitaris essencials, i els interns i treballadors del centre penitenciari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT