PUBLICITAT

Art al Set ofereix escultures mai exposades de Toutain

  • La mostra, inaugurada ahir, es pot veure a l'Andorra Park Hotel
L. F. M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La galeria Art al Set va inaugurar ahir a l'Andorra Park Hotel una exposició de l'artista Toutain, formada per 15 figures i sis litografies de l'artista.

Toutain era un artista conegut al Principat i «molt estimat», tal i com va explicar la responsable de la galeria, Pilar Cortadelleas. I aquesta exposició és molt especial, ja que compta amb sis escultures noves; Toutain va morir el 2007, però «va deixar motlles on no hi havia fos mai les escultures», i, gràcies a la vídua, la mostra d'Art al Set «ofereix escultures mai exposades», concretament sis.

Les creacions de l'artista estan caracteritzades pels seus volums «fora del comú», que s'inicien amb petits caps i van creixent a mida que s'arriba a la part baixa del cos. «Corbes que es deixen acariciar», «càlides» tot i el seu color negre, i totes elles «provoquen emoció», va explicar Cortadellas.

La mostra compta amb tot tipus d'escultures, des de 15 centímetres d'alt fins a gairebé un metre.

Cortadellas va destacar la figura del torero, «amb una capa molt particular que assoleix un volum espectacular», la noia tocant el violí o la parella asseguda en un banc públic.

«Totes tenen un sentiment especial que t'atreu», va assegurar la responsable de la galeria. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT