PUBLICITAT

Concert d'Hysteriofunk a la Seu d'Urgell

  • El grup emblemàtic presenta el seu treball ?Deco'
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els quatre membres del grup andorrà Hysteriofunk. Foto: TONY LARA

avui a les 22 hores, tindrà lloc el concert del grup andorrà Hysteriofunk a la discoteca Guiu de la Seu d'Urgell.

Hysteriofunk és un dels grups més emblemàtics del panorama musical andorrà. En l'actuació d'avui el grup presentarà Deco , el treball composat per set peces amb «l'intransferible ADN sonor de la banda: una hipnòtica i additiva fórmula» on es combinen post-rock, electrònica, funk, pinzellades de jazz i psicodèlia.

Hysteriofunk està format per Lluís Cartes (bateria), Òscar Llauradó (baix), Cesc Villarubias (percussions), oriol Viliella (guitarres), i Roger Casamajor (teclats). Casamajor s'ha prodigat en cine (Pa negre), televisió (Gran Nord) i teatre (La nostra classe); Cartes , en la cançó d'autor; Vilella, en dos dels projectes musicals més interessants del panorama local (Madretomasa i Migue Guerra), i Llauradó, peça clau en l'eclosió de Patxi Leiva. Ara toca Hysteriofunk.

«L'impacte sobre l'espectador és immediat, la connexió amb les cançons és absoluta. Sobre l'escenari se succeeixen moments de gran intensitat i emoció, i els Hysteriofunk converteixen els seus concerts en experiències musicals absolutament memorables».

Les entrades per assistir al concert dels Hysteriofunk es poden comprar de manera anticipada a Turisme Seu i tenen un cost de 6 euros. A taquilla, valdran 8 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT