PUBLICITAT

Llovera batalla per tornar a córrer el Dakar al 2015

  • El pilot andorrà ha fet més de 7.000 quilòmetres en el darrer mes buscant patrocinadors que el financin
I. MOURE
ESCALDES ENGORDANY

Periodic
Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera està plenament convençut de que el cap d'any el passarà a l'altra banda de l'Atlàntic. Almenys el pilot andorrà està batallant per complir el seu objectiu d'iniciar el 2015 a Buenos Aires, en senyal inequívoc de que correrà per segona vegada consecutiva el ral·li Dakar, en una edició que visitarà Argentina, Xile i Bolívia entre el 3 i el 17 de gener.

Llovera acumula ja unes quantes setmanes treballant de manera intensa per aconseguir el suport econòmic necessari. Per ganes i esforç no se'l pot acusar. En el darrer mes ha acumulat més de 7.000 quilòmetres per carretera per tal de fer conèixer el seu projecte, repassant al detall tota la orografia espanyola de nord a sud i d'est a oest: Sevilla, Bilbao, Madrid, Barcelona... «Tinc pendent una setmana per Itàlia, possiblement la propera, amb el mateix objectiu», rebre un sí.

Queda clar doncs, que Albert ha jugat a una sola aposta el seu futur proper: «Després de disputar la prova del Campionat d'Espanya de Ral·lis sobre terra de Cervera, conjuntament amb l'equip, vam decidir no participar en l'última cita del calendari (Riolobos) i perdre'm també la carrera que jo dic de casa [el RACC - Catalunya] que a més compleix 50 anys. Cal tenir en compte que el nostre Abarth S2000 té 5 anys i porta un mundial i mig a les seves esquenes i amb les últimes tres edicions sense evolucions», va avisar.

Si repeteix en el Dakar –«que ho faré», deixava clar–, Llovera correrà de nou amb el buggy de MD Rallye Team, que està treballant amb més antel·lació perquè el cotxe ha d'embarcar abans del 21 de novembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT