PUBLICITAT

Els Amics de les Arts i Geronimo Stilton, properes cites del Yepes

  • El grup català presentarà les cançons del seu tercer disc
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Foto: IBAI ACEBEDO

El 32è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà acull aquest divendres Els Amics de les Arts, que presentaran el seu nou disc titulat Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure. La cita serà a les 21 hores, a l'Auditori Nacional. En aquesta ocasió, Els Amics de les Arts trepitjaran per primera aquest escenari; Dani Alegret, Eduard Costa, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué formen el grup i actuaran acompanyats de Ramon Aragall a la bateria i Pol Cruells al baix.

D'altra banda, el diumenge 19 d'octubre, a les 12 hores, Geronimo Stilton amb Els Fantàstics i la Companyia de la Fantasia presentaran a l'Auditori Nacional les seves cançons.

És la primera vegada que el Festival acull un musical infantil. Després de superar els 250.000 espectadors amb el musical El Regne de la Fantasia, Geronimo Stilton arriba a Andorra amb una nova producció que conté catorze cançons especialment compostes pel músic Manu Guix.

Les entrades per al concert d'Els Amics de les Arts estan exhaurides.

Per al concert de Geronimo Stilton en queden algunes a la venda i els preus oscil·len entre els 12 i els 18 euros. Es poden adquirir a l'Oficina de Turisme d'Ordino i a l'Oficina Nacional de Turisme d'Andorra la Vella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT