PUBLICITAT

Koldo Álvarez: «Amb quatre gols no pots marxar content, i més si són evitables»

  • El seleccionador es lamenta de la manca física de l'equip en la segona meitat «quan has d'anar a remuntar el partit»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Koldo Álvarez entrava en la sala de premsa amb la sensació que es podia haver fet alguna cosa més davant d'Israel: «És possible que hem tingut per moments possibilitats, però crec que tant el segon com el tercer, com el primer dels gols, ens han fet molt de mal. Són gols evitables i ens condemnen». «Amb quatre gols no pots marxar content, i més si aquests són evitables», sentenciava.

«Hem tingut agressivitat però l'equip d'Isarel ha sabut esperar i trobar el seu moment», va assegurar l'entrenador de la tricolor, que a més que es lamentable de la davallada física habitual de l'equip en la segona part, perquè «el problema és quan a més has d'anar a remuntar el partit». En tot cas, Koldo Álvarez va veure alguna possibilitat al llarg del partit: «Sí que he vist opcions, just després de l'empat», afirmava, però al mateix temps lamentava que el seu equip no havia sigut capaç «d'arribar fins el minut 80 amb el marcador ajustat». Amb tot, manifestava que Andorra havia pogut «tenir algunes oportunitats», perquè a més «un dels objectius era arribar més a porteria, sobretot en la primera part».

Pel que fa al penal que l'àrbitre romanès va xiular en el minut 93 de partit, el seleccionador nacional va ser diplomàtic, però amb un toc d'ironia: «Estem molt lluny, segur que si ho han xiulat era perquè ho han vist, perquè amb cinc àrbitres...».

El seleccionador d'Israel, Eli Gutman, per la seva part, analitzava el matx des del seu punt de vista: «Sabíem com jugava Andorra, sabíem que tenen gairebé 10 jugadors al darrera de la pilota, i havíem de jugar amb les nostres tàctiques i de forma ràpida i directa». «No es podia jugar amb pilotes llargues», va dir en referència al joc que va desplegar Gal·les. «Havíem d'anar amb cura amb les faltes, com ha passat en el primer penal que ha marcat Andorra, però també vam pensar que amb el 0-1 teníem les opcions de guanyar», va assegurar tot i estar satisfet pel resultat. «Hem dominat el joc el 60% del joc, com contra Xipre», va dir, el que li va servir per desitjar que per això el pròxim duel a casa seva el seu estadi sigui ple.

«És possible que hem tingut per moments possibilitats, però els gols són evitables i ens condemnen»



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT