PUBLICITAT

Sangra veu DA reticent a incorporar Ferrer

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

El secretari d'organització de Demòcrates per Andorra (DA), Estanislau Sangrà, creu que no serà fàcil «fer entendre» la possibilitat d'incorporar la formació política de Rosa Ferrer dins del projecte de DA de cara a les eleccions generals. Sangrà va fer aquestes declaracions en un entrevista al programa Ara i Aquí de RNA en què va destacar que hi ha punts coincidents amb l'actual cònsol d'Andorra la Vella. Sangrà també va assenyalar que creu que s'esgotarà la legislatura i que per tant els comicis es podrien celebrar a l'abril.

Sangà va valorar la possibilitat que la formació que encapçala Ferrer s'incorpori al projecte demòcrata de cara a les eleccions generals, i en aquest sentit, va manifestat que hi ha punts programàtics coincidents. De tota manera va reconèixer que «no serà fàcil fer entendre» aquesta opció en el si de la formació demòcrata, ja que des de les passades eleccions generals hi ha hagut uns comicis parroquials en què ja es va intentar un acord i que no es va aconseguir de manera que «segons quin moviment serà més discutit» . Per tant, va pronosticar que es generarà un «debat intens en el si de DA i en la territorial d'Andorra la Vella» .

Sobre la incorporació de la pròpia Ferrer un cop acabat el mandat comunal, Sangrà va manifestar que és «una personalitat política peculiar» i que seria «lògic» plantejar-se una incorporació de manera activa i que podria ser positiu per a DA.

Pel que fa a les properes eleccions, el secretari d'organització va destacar que una altra de les qüestions que s'haurà de tractar, un cop superat el debat sobre Andorra la Vella, és la situació a la Massana on «estem molt lluny del recolzament que vam tenir a les últimes generals» . En aquest sentit, creu que si a Andorra la Vella i Escaldes hi ha un projecte «molt fort» i es perceben com a parròquies amb una aportació important de vots i consellers, després s'ha de plantejar «segons quin tipus de situació és més fàcil» , és a dir, si hi ha un moviment d'agregació a Andorra la Vella «des d'altres parròquies es pot veure com el camí natural a seguir».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT