PUBLICITAT

Saboya presenta l'obertura a l'alcalde de Tolosa

  • Vora 150 estudiants andorrans cursen estudis a aquesta localitat
EL PERIÒDIC
TOLOSA

Periodic
Saboya, durant una entrevista. Foto: TONY LARA

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, es va reunir ahir amb l'alcalde de Tolosa, Jean-Luc Moudenc. Segons van informar des del Govern, l'obertura econòmica i el nou marc societari i fiscal van ser dos dels eixos de la trobada desenvolupada a l'Ajuntament.

Saboya, que va explicar els treballs que es desenvolupen per a la diversificació de l'economia o la internacionalització de les empreses andorranes, va valorar amb l'alcalde les possibilitats de col·laboració. En aquest sentit, el ministre va mostrar l'interès en organitzar una missió econòmica a Tolosa per presentar l'obertura, una iniciativa que es desenvoluparia de manera conjunta amb la regió del Migdia-Pirineus.

El titular d'Exteriors va valorar positivament els programes de l'Ajuntament de Tolosa de suport als estudiants de la ciutat. En aquest sentit, Saboya va recordar que al voltant de 150 andorrans cursen estudis en aquesta localitat.

Jean-Luc Moudenc va estar acompanyat en la reunió pel conseller delegat pels Afers Europeus i Internacionals, Jean-Claude Dardelec.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT