PUBLICITAT

RàdioSeu 107.2 fm estrena la programació de la temporada

  • Programes fets per col·laboradors, informació i història
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
González, Pujantell i Cervera Foto: EL PERIÒDIC

RàdioSeu (107.2 FM) va estrenar la setmana passada la seva nova programació per a la temporada 2014-2015. La informació local i una variada graella protagonitzada pels col·laboradors són els eixos principals de la proposta que elaboren i presenten l'equip format per Glòria González, Ignasi Cervera i Marta Pujantell.

Una de les novetats és en els serveis informatius, que acaben d'estrenar noves sintonies. De dilluns a divendres, RàdioSeu ofereix els reculls informatius del matí (a les 9), el migdia (a les 13.00) i el vespre (19.00), juntament amb els butlletins de les 10, les 11, les 12, les 5 de la tarda i les 8 del vespre, a més a més d'una constant actualització de notícies al web www.radioseu.cat i als espais propis a Facebook i Twitter.

La franja dels migdies (‘120% Ràdio') i la del vespre concentren bona part dels espais de col·laboració. Es manté bona part dels programes ja consolidats i se n'incorpora de nous, com ara La Butaca, un espai sobre coaching i motivació amb Pep Farràs; Alternatives, amb l'entitat La Seu Solidària, i A les portes de Troia, un programa d'història que s'emet en emissores locals i que presenta l'historiador pirinenc Oliver Vergés, juntament amb Alberto Reche i Albert Sánchez.

música / Als matins, després del primer informatiu, la programació combina actualitat, música i els espais Fil directe i Connexió 19, en què es conversa amb alcaldes i regidors de la Seu i l'Alt Urgell.

Als migdies, de 12 a 1, RàdioSeu ofereix entrevistes d'actualitat i diferents espais setmanals, quinzenals o mensuals: els dilluns, Tertúlia a 4, Parlem del càncer i Els Mossos responen; els dimarts, El Picot, Veu de plens, La veu dels Centres i Gent gran, gent activa; els dimecres, Radiografies, Alternatives, Bigotis i Fem empresa; els dijous, El defensor del ciutadà, La butaca, La UNED a la Seu i La recepta del Deixa'm tastar; i els divendres, La gota freda i el veterà programa d'esports outdoor A la muntanya!.

De 6 a 7, La tria ofereix la cartellera, la programació televisiva, els petits anuncis i l'agenda d'activitats. En aquesta franja, es proposa dos nous miniespais: els dimecres, 300 fets de llengua, amb Teresa Vilaró; i els dijous, Fent música, que repassa el CD editat per grups i músics de la Seu.

De les 7 a les 9 del vespre, RàdioSeu ofereix diversos programes a càrrec dels col·laboradors: els dilluns, EDFOR-Futbol d'aquí i A les portes de Troia; els dimarts, Bàsquet de 3 i Poliesportiu i +; els dimecres, Radiografies i Tertúlia a 4; els dijous, Salseu, Música hispana, Huracat i Seu Rock; i els divendres, Claqueta i Dance Music.

Els dissabtes al matí, de les 10 a les 14 hores, Glòria González presenta Fem dissabte. RàdioSeu també oferirà novament en directe els partits a casa del Cadí La Seu (Lliga Femenina de bàsquet). 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT