PUBLICITAT

Esteve lluitarà en la Copa d'Europa i el Mundial júnior

  • Andbank amplia la col·laboració amb la FAE i inclou l'esquí de fons
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va renovar ahir el seu conveni de col·laboració amb Andbank, destinat els últims anys al freestyle, i el va ampliar per un any amb l'afegit d'incloure l'estructura de l'esquí de fons que lidera Ireneu Esteve. El jove corredor andorrà té com a objectius de la temporada ser a la Copa d'Europa i sobretot els Mundials júniors, que seran el gran objectiu.

En un primer moment, la idea de Joan Erola, entrenador d'Esteve, és que l'andorrà continuï creixent amb el seu esquí i arribi el més lluny possible entre l'elit. D'Esteve, Erola va dir que tenia tres qualitats molt bones: «És disciplinat, treballador i té molt bones qualitats». «Aquest estiu ha fet un bon treball es esquí de rodes», hi va afegir l'entrenador, que confia en el creixement del seu deixeble, tot i la joventut. «Volem augmentar el seu nivell i intentar arribar el millor possible per poder ser als Jocs Olímpics», va anunciar el tècnic català, que a més va assegurar que treballen perquè Esteve millori també en l'estil clàssic, disciplina que no domina tant.

Per la seva part, el freestyle de la FAE viu dies de bon vent amb un Scotty Jordan en plena acció, ja que en aquesta pretemporada, amb dues estades de preparació, una a Duex Alps i l'altra a Saas Fee, ha estat trobant bones sensacions. «Crec que està en un punt bastant alt, potser el millor de la seva carrera», va assegurar el seu entrenador d'aquesta nova temporada, Josep Gil, que és el substitut del que era fins ara mà dreta de l'esquiador, Guy Diaz. Gil hi va afegir que l'objectiu és que Jordan sigui «molt regular durant les cinc Copes del Món». L'equip busca competicions per abans de gener.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT