Dues jornades i cinc equips sense victòries

• El MoraBanc suma la segona derrota en l'estrena a casa contra el Bilbao
R. M. S.

Mumbrú intenta entrar a la zona sota la pressió de Green, dissabte Foto: EFE

No va ser fàcil l'estrena al remodelat Poliesportiu perquè el MoraBanc no va trobar el camí de l'eficiència en atac fins la segona meitat. En aquest periple, el Bilbao Basket va deixar palesa la seva superioritat, però tot i que la reacció local va arribar i fins i tot es va forçar la pròrroga, al final una cistella en l'últim segon d'Axel Hervelle va deixar el 75-76 amb què els andorrans sumaven la segona derrota consecutiva. En són cinc, els equips que encara no han aconseguit vèncer en la present Lliga Endesa.

La escassa efectivitat en atac dels jugadors del MoraBanc, dissabte a un Poliesportiu en què s'hi van acostar més de 3.000 persones, va obligar el conjunt andorrà a anar sempre per darrere del Bilbao Basket, que amb un Quino Colom que tornava a jugar al Principat des que va marxar amb 14 anys, aconseguia rendibilitzar la seva situació. Amb tot, el conjunt que entrena Joan Peñarroya va reaccionar en la represa gràcies a una bona direcció de Víctor Sada i a dos triples consecutius d'un Thomas Schreiner que li té agafada la mida a la distància i es converteix en una assegurança de vida. Al final, pròrroga i el partit que es va decidir en l'últim segon, amb Àxel Hervelle d'heroi dels visitants, i la segona derrota per als de casa.

«NO ENS DEIXAREM ANAR» / Joan Peñarroya va declarar en finalitzar el matx que en cap cas l'equip abaixarà els braços: «No ens deixarem anar». El tècnic va valorar el partit del seu equip en dues parts. Primer va ser crític per la primera part, amb dos quarts en què l'aportació ofensiva local va ser minsa, amb alguns tirs mal escollits i problemes per ser el MoraBanc de sempre. Després, Peñarroya va elogiar el seu equip, que ja va entrar en el partit, forçant la pròrroga i amb opcions de victòria. Però va sortir la creu.