El VPC assoleix el primer triomf en un matx rodó

• Els andorrans vencen el Saint Orennais 34-15 en el segon exili de la temporada, a Matemale
MATEMALE

Després de dues derrotes, i tot i que el joc era el que Dídac Martínez, el tècnic, considerava l'adequat, per fi va arribar ahir la primera victòria de la temporada per al VPC Andorra. Va ser a Matemale, en el segon duel en l'exili per als andorrans, i contra el Saint Orennais. 34-15 en un matx controlat i en què l'equip «va jugar els 80 minuts, en compte de només mitja hora», segons Martínez.

El VPC va sortir disposat a endur-se la victòria i Benjamí Taurinyà va obrir la llauna als cinc minuts amb un assaig. Berrier va tornar a fer marca al minut 10, ara sí que amb a transformació d'Emiliano (12-0), i aquest va fer també una penalitat en el 17 per posar el 15-0. Els francesos van retallar fins el 15-7, però Quim Llorens va marcar (20-7), i amb una penalitat del Saint Orennais es va arribar al descans 20-10. En la represa, Taurinyà i Roger Fité van marcar i Emiliano va transformar, i al final el marcador va ser 34-15 per agafar moral.