PUBLICITAT

Bèlgica esclafa 6-0 a Andorra a les eliminatòries per a l'Eurocopa 2016

  • De Bruyne i Mertens fan un doblet en el primer triomf de l'equip de Wilmots pel Grup B. Chadli i Origi completen el compte

EL PERIÒDIC
BRUSSEL·LES


A la prèvia la idea de la selecció belga era imposar-se sense dificultats i aquest cartell de favorit es va ratificar ahir a la pista de l'Estadi Rei Balduí. Bèlgica li va donar una pallissa a Andorra al vèncer per 6-0, estrenant-se així amb un contundent triomf en les eliminatòries per a l'Eurocopa 2016.

Això sí, el marcador no es va estrenar fins passada la mitja hora de joc amb un doblet de Kevin De Bruyne, amb una gran actuació, i un gol de Néixer Chadli. En sis minuts, l'equip de Wilmots guanyava 3-0, acabant amb les esperances del quadre andorrà de robar uns punts a Brussel·les.

A la segona meitat, en un altre moment d'intensitat en el seu joc, Divock Origi (59 ') i Dries Mertens (65', 68 '), van segellar amb brillantor el demolidor triomf belga. Després d'aquest ball, Bèlgica va sumar tres punts en el Grup B, igualant a Xipre, Gal·les i Israel però amb millor diferència de gol.

Cal assenyalar que els belgues no van poder jugar a la primera jornada per la prohibició que tenia Israel d'albergar trobades oficials pel seu conflicte amb Palestina. Per això, aquest partit contra Andorra va ser el primer d'aquesta classificació, on van satisfer totes les expectatives.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT