PUBLICITAT

Andbanc i Banco Espirito Santo ofereixen transferències sense comissions

  • El conveni entre les dues entitats bancàries comença amb la col·laboració en certs aspectes financers
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


El protocol establert al juliol entre Andbanc i Banco Espirito Santo entra en vigor aquest mes de setembre oferint unes condicions millors per a la comunitat portuguesa. La principal novetat d'aquest conveni que s'estableix entre les dues entitats bancàries és la possibilitat de fer transferències bancàries d'Andorra a Portugal o a l'inversa sense pagar cap comissió, sempre i quan el client tingui compte obert als dos bancs.
El conveni entre les dues entitats bancàries comença amb col·laboració en certs aspectes financers, com és el cas de les transferències gratuïtes, però s'espera que a mesura que aquest conveni es vagi desenvolupant, es puguin oferir encara més avantatges als portuguesos residents a Andorra. Així ho ha dit el president d'Andbanc, Manel Cerqueda que ha explicat que Banco Espirito Santo és un banc molt antic i molt semblant a Andbanc.

A partir d'aquest mateix dimarts es podrà fer ús d'aquests avantatges, segons ha explicat el director del Departament de Residents a l'Estranger de Portugal, Joao Lima, que ha apuntat que l'únic requisit serà tenir compte obert a les dues entitats bancàries. Ha indicat que la comunitat portuguesa a Andorra s'ha incrementat notablement els últims anys i que és per això que Banco Espirito Santo ha de buscar la manera de facilitar els serveis a la seva comunitat. A més dels serveis financers, Lima ha indicat que s'oferirà un servei de telefonia 24 hores per als clients d'Andorra, per que no hagin d'esperar a l'horari d'oficines de Portugal per consultar els seus comptes a Banco Espirito Santo.

El sotsdirector general de Banca País, Josep Maria Cabanes, ha explicat que Andbanc sempre ha tingut molt en compte la comunitat portuguesa i que aquest conveni estableix una millor fluïdesa en les seves transaccions. Per a Andbanc, aquest conveni serà un pas més per continuar amb la seva expansió internacional, segons ha dit Cabanes, però ha apuntat que Espirito Santo es un banc molt semblant a Andbanc i que també serà un benefici per a ells. D'altra banda un punt important per a les dues entitats serà la fidelització dels seus clients, així com atraure'n de nous.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT