PUBLICITAT

DA debatrà sobre la UE i les competències al Congrés de demà

  • Es votaran set eixos de treball que marcaran les línies programàtiques
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge del primer Congrés de DA, celebrat a Ordino el 2012 Foto: ÀLEX LARA

Demòcrates per Andorra celebrarà, aquest cap de setmana, el seu tercer Congrés Ordinari. Tal i com van informar els seus representants, l'acte tindrà lloc demà a partir a les 9 hores a l'Hotel Nòrdic del Tarter. Durant la trobada demòcrata es debatran diversos eixos de treball en forma de ponències. En total, es votaran set textos que avalen la feina feta per les diverses comissions i seccions que integren el partit, «alhora que recopilen la feina Demòcrata en les diferents institucions i marquen les futures línies programàtiques», va informar el propi partit ahir a través d'un comunicat.

L'aproximació al mercat interior de la Unió Europea, la reforma de la justícia, les eines i bases per establir un marc de bon Govern, les competències i transferències, l'educació, la igualtat i la no discriminació en les polítiques de DA i l'administració electrònica, seran els temes tractats per les ponències que es debatran.

El Congrés Ordinari té com a principals objectius «continuar exposant la voluntat dels Demòcrates en les diverses institucions, fomentar el debat amb les bases del partit i afrontar amb encert el futur amb una renovada embranzida que es consolidarà amb el debat.

D'altra banda, les resolucions adoptades durant el Congrés formaran part de les futures línies programàtiques del partit, van informar. L'acte dels Demòcrates acabarà amb un discurs de clausura del president del partit i també cap de Govern, Toni Martí. podran gaudir d'un dinar de germanor al mateix hotel..



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT